Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула
Най-много потребители онлайн: 200, на Пет Окт 11, 2024 9:04 am
Статистика
Имаме 149 регистрирани потребителиНай-новият потребител е Ема Хънт
Нашите потребители са написали 7309 мнения in 364 subjects
Имението на Даре мо Най
2 posters
Wien :: Виена. :: Жилища. :: Жилищата на героите
Страница 4 от 7
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Имението на Даре мо Най
Хайди се усмихна палаво и пъргаво целуна устните му.. Изля мартинито върху тялото му така, че да не попадне във водата.. Премести се върху него и бавно започна да прокарва езичето си по тялото му и да вкусва всяка една капка от сладникавия алкохол..
- Много си сладък.. - отбеляза момичето все още ухилено.. Отново се наведе и продължи със заниманието си да отпива от тялото му..
- Много си сладък.. - отбеляза момичето все още ухилено.. Отново се наведе и продължи със заниманието си да отпива от тялото му..
Хайди- Posts : 127
Той се извъртя леко, за да запази алкохола върху тялото си и каза:
-Тогава.. изпапай ме целия, щом толкова съм вкусен - и се усмихна.. Погледна я в очите и каза:
-Изцяло съм твой.. играй си с мен.. прави каквото искаш, а след това.. ще ти се отблагодаря - и я загледа, докато тя палаво играеше по тялото му с езиче..
-Тогава.. изпапай ме целия, щом толкова съм вкусен - и се усмихна.. Погледна я в очите и каза:
-Изцяло съм твой.. играй си с мен.. прави каквото искаш, а след това.. ще ти се отблагодаря - и я загледа, докато тя палаво играеше по тялото му с езиче..
Даре мо Най- Posts : 159
Хайди се засмя и нежно плъзна ръката си по лицето му.. Устните й продължаваха да отпиват ситните алкохолни капчици останали по тялото му.. Бяха останали съвсем малко, но Хайди бе решена да ги премахне всичките само и единствено с устни..
- Много се раздаваш, скъпи.. - подсмихна се и страстни го целуна заигравайки се с езичето му.. И двете й ръце докосваха тялото му ту нежно, ту грубо..
- Много се раздаваш, скъпи.. - подсмихна се и страстни го целуна заигравайки се с езичето му.. И двете й ръце докосваха тялото му ту нежно, ту грубо..
Той отговори ина целувката й палаво я стисна за дупето. Придърпа я нагоре и погледите им се изравниха. Той се подсмихна. Доближи устни до ушенцето й и каза:
-За теб.. винаги ще се раздавам - после я прегърна и попита:
-А сега.. кажи коя част от теб искаш.. аз да полея със нещо и нежно.. много нежно.. да пресоша с устни.. - и погледна любопитно и задади следващ въпрос:
-Или.. искаш да изпиеш и една друга течност, която е в моето тяло?
-За теб.. винаги ще се раздавам - после я прегърна и попита:
-А сега.. кажи коя част от теб искаш.. аз да полея със нещо и нежно.. много нежно.. да пресоша с устни.. - и погледна любопитно и задади следващ въпрос:
-Или.. искаш да изпиеш и една друга течност, която е в моето тяло?
Хайди изтръпна при докосването му.. Раздвижи леко тялото си и съвсем леко целуна врата му.. Усещаше нежният му и така приятен дъх да гали кожата й.. Кимна леко ..
- Изборът е твой.. Можеш да изпиеш каквото пожелаеш откъдето пожелаеш.. - подкани го леко забивайки ноктите си в кожата му.. Погледна го предизвикателно и поклати глава в знак на отрицание..
- Няма да пия от теб.. - увери го..
- Изборът е твой.. Можеш да изпиеш каквото пожелаеш откъдето пожелаеш.. - подкани го леко забивайки ноктите си в кожата му.. Погледна го предизвикателно и поклати глава в знак на отрицание..
- Няма да пия от теб.. - увери го..
Той се засмя и каза:
-Ами.. впрочем .. - доближи се бавно и прошепна на ушенце с палав тон:
-Аз нямах впредвид да пиеш кръв - след което я погледна, погледна надолу към нещото, което стърчеше между краката му и отново погледна Хайди в очите. Усмихна се самодоволно и каза:
-Иначе.. какво каза, че мога да пия?? - и я загледа любопитно.
-Ами.. впрочем .. - доближи се бавно и прошепна на ушенце с палав тон:
-Аз нямах впредвид да пиеш кръв - след което я погледна, погледна надолу към нещото, което стърчеше между краката му и отново погледна Хайди в очите. Усмихна се самодоволно и каза:
-Иначе.. какво каза, че мога да пия?? - и я загледа любопитно.
Хайди се усмихна дяволито и със ситни, но бързи целувчици започна да слиза към посоченото от него място.. Грубо хвана гушата му и го повдигна съвсем леко побутвайки го към края на ваната.. На повечето хора движението й би им се сторило странно, но тя просто се опитваше да извади тялото му от водата достатъчно, за да може да му се порадва.. Не каза нищо, а просто започна да дарява приятеля му със страстни и обиграни целувки.. Ръчичката й следваше устните й плътно и бързо..
Ръцете му стиснаха двата края на ваната, а главата му се отпусна назад. Когато устните му го докоснаха отдолу той се възбуди ужастно бързо. Тя просто усети как приятелчето му се втвърди и нарастна още повече в ръцете й. Той я погледна и каза:
-Направо ме караш да полудея от кеф, а дори не си започнала.. това е... повече от секс.. това е.. любов..
-Направо ме караш да полудея от кеф, а дори не си започнала.. това е... повече от секс.. това е.. любов..
Тя усети как се уголеми в ръцете й.. Беше повече от доволна.. Харесваше й когато той е задоволен, а това бе сигурен признак за това.. Погледна го лекичко и кимна едва доловимо в знак на съгласие.. Внимателно вкара и езичето си в играта.. Вкусваше от тялото му отново й отново без дори да се замисли.. Свободната й ръка се плъзна по коремът и гърдите му галейки ги нежно..
Той стисна ваната с ръце и усети езичето й. Толкова малко, а го караше да чувства някакви странни вълни на възбуда. Отпусна се и каза:
-Искам те.. - погледна я и усети ръката й по тялото си. Усмихна се и каза:
-Искам те по-вече от всичко друго на света.. Хайди.. ти си единствената за мен - и със своята ръка погали нейната, която стоеше нежно върху гърдите му.
-Искам те.. - погледна я и усети ръката й по тялото си. Усмихна се и каза:
-Искам те по-вече от всичко друго на света.. Хайди.. ти си единствената за мен - и със своята ръка погали нейната, която стоеше нежно върху гърдите му.
Хайди обожаваше да чува тези думи именно от неговите устни.. Надигна се леко и отново плъзна езика си по тялото му докато ръчичката й все още умело задоволяваше Даре.. Покатери се върху него и бавно се доближи до ушенцето му..
- Можеш да ме имаш по всяко време.. Надявам се да го знаеш.. - прошепна тя и леко прокара езика си по крайчеца на ушенцето му..
- Винаги.. - продължи да шепне..
- Можеш да ме имаш по всяко време.. Надявам се да го знаеш.. - прошепна тя и леко прокара езика си по крайчеца на ушенцето му..
- Винаги.. - продължи да шепне..
Тя усети ръцете му по тялото си. Той я хвана за дупето и рязко я придърпа надолу, като тя усети как той много остро и грубо навлезе в нея. Извъртя се леко и колкото се може по-надълбоко той беше в нея. Целуна я страстно и каза:
-Имам те.. - започна да се движи, като си помагаше с ръце и усещаше как навлиза в малкото телце на момичето. Беше тясно там долу, но... невероятно.. той я целуна и каза:
-Ти си само моя
-Имам те.. - започна да се движи, като си помагаше с ръце и усещаше как навлиза в малкото телце на момичето. Беше тясно там долу, но... невероятно.. той я целуна и каза:
-Ти си само моя
Тя усети грубото му движение.. Изстена тихо от болката примесена със сладкото удоволствие.. Още преди да се осъзнае Даре движеше тялото си под нейното.. Момичето зби нокти в гърдите му и отново изстена.. Задвижи тялото си в ритъма на неговото правейки въртеливи движения..
- Твоя съм.. - повтори задъхано и грубо го целуна прехапвайки долната му устна..
ПП Аз лягам .. : ]]
- Твоя съм.. - повтори задъхано и грубо го целуна прехапвайки долната му устна..
ПП Аз лягам .. : ]]
Той започна да прави плавни движения. Когато го захапа не изпищя от болка, а изтена от удоволствие. Остави я да прокара зъбките по устните му, докато ръцете му групо притискаха тялото й надолу към него. Той навлизаше плавно, но и доста грубо на дълбоко. И двамата се усещаха. Телата им се допираха едно в друго, когато той я притиснеше. Ръцете му стискаха дупето й и той каза:
-И аз съм твой - след което я целуна страстно и езичето му се обви бавно около нейното, като се заиграха палаво...
ПП: Не знам дали е телепатия или нещо, но съм легнал точно преди последния ти пост ^^
-И аз съм твой - след което я целуна страстно и езичето му се обви бавно около нейното, като се заиграха палаво...
ПП: Не знам дали е телепатия или нещо, но съм легнал точно преди последния ти пост ^^
Хайди стенеше от удоволствие.. Едва успяваше да въздържи стенанията си, които се изплъзваха от устните й едно след друго.. Тялото й се движеше грубо и насечено доставяйки странно удоволствие и на двама им.. Момичето не бе очаквало да й хареса нещо толкова грубо и необуздано.. Сега обаче не искаше да свършва.. Никога.. Устните й отново се плъзнаха по тялото на Даре дарявайки го с груби, но страстни целувки.. Ноктите й се забиха в ръцете му съвсем непринудено оставяйки му малки и бързо излечими белези..
- Завинаги.. - допълни момичето..
- Завинаги.. - допълни момичето..
Той я стисна грубо с ръце за дупето. Притисна я към тялото си и навлезе навътре максимално. Тогава тя усети топлина от вътре, защото той свърши и спермата му се разпространи в нея. Той я целуна и повтори:
-Завинахи - като я погледна в очите. Прегърна я и каза:
-Това беше... невероятно.. - после я погледна и попита:
-Хареса ли ти?
-Завинахи - като я погледна в очите. Прегърна я и каза:
-Това беше... невероятно.. - после я погледна и попита:
-Хареса ли ти?
Хайди простена силно усещайки как края бавно напредва.. Чувстваше се невероятно, по-жива от всякога..Беше й трудно да проумее защо по дяволите не беше опитвала това по-рано.. Вече се чувстваше някак зависима..
- Да.. - отговори простичко, но знаеше колко много емоции и чувства описва това малко "да".. Отпусна глава на гърдите му и се опита да нормализира дишането си..
- Невероятно.. - добави тихичко и погали ръката му..
- Да.. - отговори простичко, но знаеше колко много емоции и чувства описва това малко "да".. Отпусна глава на гърдите му и се опита да нормализира дишането си..
- Невероятно.. - добави тихичко и погали ръката му..
Той си я гушна и каза:
-Никога не съм се чувствал така .. - след тези думи той леко се изчерви и каза:
-Да си призная.. ти си ми първата... - след тези думи се усмихна и каза:
-Но.. поне и единствената.. - след тези думи той я целуна и каза:
-Представям си.. какво ли ще е ако не ти преобразявам тялото.. дали бихме го направили ако беше още малка ??
-Никога не съм се чувствал така .. - след тези думи той леко се изчерви и каза:
-Да си призная.. ти си ми първата... - след тези думи се усмихна и каза:
-Но.. поне и единствената.. - след тези думи той я целуна и каза:
-Представям си.. какво ли ще е ако не ти преобразявам тялото.. дали бихме го направили ако беше още малка ??
Хайди се напрегна също толкова бързо колкото и се отпусна.. Не можеше и не искаше да повярва , че му е първата.. Погледна го укорително и леко поклати глава.. Можеше да я предупреди все пак не че имаше някакво значение..
- Значи първата, а ? - подсмихна се и нежно погали поруменелите му бузки.. Целуна го и отново се отпусна слушайки гласните му разсъждения..
- Това е извратено.. - изкикоти се тя ..
- Значи първата, а ? - подсмихна се и нежно погали поруменелите му бузки.. Целуна го и отново се отпусна слушайки гласните му разсъждения..
- Това е извратено.. - изкикоти се тя ..
Той се усмихна и каза:
-Мен не ме бърка.. стига да е с теб.. - след което я целуна и каза:
-Но ще е доста болезнено за теб.. - след което отново я целуна и допълни:
–Не бих ти го причинил.. предпочитам да те почакам да порастнеш.. това не е толкова важно.. връзката ни е по-важна от секса - целунах я страстно и казах:
-Иначе.. аз съм готов да продължим.. какво ти се прави? Филм? Хапване или рунд две на друго място?
-Мен не ме бърка.. стига да е с теб.. - след което я целуна и каза:
-Но ще е доста болезнено за теб.. - след което отново я целуна и допълни:
–Не бих ти го причинил.. предпочитам да те почакам да порастнеш.. това не е толкова важно.. връзката ни е по-важна от секса - целунах я страстно и казах:
-Иначе.. аз съм готов да продължим.. какво ти се прави? Филм? Хапване или рунд две на друго място?
Хайди се засмя на извратеното му съзнание.. Въпреки, че беше странен и понякога плашещ тя продължаваше да го обича и харесва все повече.. Побутна го леко, за да се намести по удобно място.. Усмихна се топло и целуна устните му съвсем внимателно.. Привидно изглеждаше така сякаш дори не ги докосва..
- Определено си извратен.. - ухили се.. - Моят извратен ненаситник.. - добави тя ..
- Ще правим каквото пожелаеш.. Твой ред е.. - намигна му и леко започна да прокарва пръстчето си по тялото му нагоре-надолу..
- Определено си извратен.. - ухили се.. - Моят извратен ненаситник.. - добави тя ..
- Ще правим каквото пожелаеш.. Твой ред е.. - намигна му и леко започна да прокарва пръстчето си по тялото му нагоре-надолу..
Той се усмихна и каза:
-Каквото искам... така ли? - след тези думи той се усмихна перверзно и каза:
-Какво ще кажеш... да видим дали съм извратеняк.. - след тези думи той я целуна и каза:
-Ще отидем в леклото, ще те върна във малката Хайди .. и ще правим извратени неща.. - след тези думи я погледна и каза:
-Какво мислиш.. дали ще ти хареса - и се засмя..
-Каквото искам... така ли? - след тези думи той се усмихна перверзно и каза:
-Какво ще кажеш... да видим дали съм извратеняк.. - след тези думи той я целуна и каза:
-Ще отидем в леклото, ще те върна във малката Хайди .. и ще правим извратени неща.. - след тези думи я погледна и каза:
-Какво мислиш.. дали ще ти хареса - и се засмя..
Хайди преглътна напрегнато.. Не можеше да повярва, че иска това от нея, но кимна съвсем лекичко в знак на съгласие.. Момичето вярваше, че няма да се случи кой знае какво.. Наистина започваше да се удивлява от Даре, който до преди малко твърдеше, че сексът не е от значение, а сега..
- Каквото пожелаеш .. - промълви малко по неуверено т преди няколко секунди.. Изправи се от ваната и пъргаво излезе повивайки се с най-близката кърпа..
- Каквото пожелаеш .. - промълви малко по неуверено т преди няколко секунди.. Изправи се от ваната и пъргаво излезе повивайки се с най-близката кърпа..
Той се изправи след нея и каза:
-Мило - прегърна я и я целуна по вратлето. Усмихна се и каза:
-Шегувах се.. - след това каза:
-Имам по-добра идея.. Искаш ли.. да отидем в хола. Да се гушнем голички и.. да гледаме някой филм.. Примерно.. Нещо романтично или някоя анимация като Ранго или Ледена епоха. Да ядем сладолед и да се гушкаме цяла-а-а нощ. - после я целуна по бузката и каза:
-Но този път съм сериозен - и се усмихна.. като и каза:
-Трябваше да си видиш физиономийката преди малко.
-Мило - прегърна я и я целуна по вратлето. Усмихна се и каза:
-Шегувах се.. - след това каза:
-Имам по-добра идея.. Искаш ли.. да отидем в хола. Да се гушнем голички и.. да гледаме някой филм.. Примерно.. Нещо романтично или някоя анимация като Ранго или Ледена епоха. Да ядем сладолед и да се гушкаме цяла-а-а нощ. - после я целуна по бузката и каза:
-Но този път съм сериозен - и се усмихна.. като и каза:
-Трябваше да си видиш физиономийката преди малко.
Момичето не очакваше точно това.. Представяше си една извратена нощ, която едва ли щеше да й се стори толкова лоша.. Вместо това той просто се шегуваше.. Извърнах поглед към него напълно объркана.. Докосна лицето му и леко се усмихна..
- Гадняр.. - изписка и рязко се обърна с гръб към него смеейки се.. Не можеше да повярва, че беше изиграна от него.. Обви ръцете му около кръста си и нежно целуна врата му..
- Както казах... Каквото пожелаеш.. - усмихна се и леко прехапа долната си устна..
- Гадняр.. - изписка и рязко се обърна с гръб към него смеейки се.. Не можеше да повярва, че беше изиграна от него.. Обви ръцете му около кръста си и нежно целуна врата му..
- Както казах... Каквото пожелаеш.. - усмихна се и леко прехапа долната си устна..
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Даре мо Най
» Даре мо Най, Златин, Портокала и т.н.
» /18+/ Имението на Тайлър и Фрийки
» Имението на Изабела Паркър
» Даре мо Най, Златин, Портокала и т.н.
» /18+/ Имението на Тайлър и Фрийки
» Имението на Изабела Паркър
Wien :: Виена. :: Жилища. :: Жилищата на героите
Страница 4 от 7