Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула
Най-много потребители онлайн: 200, на Пет Окт 11, 2024 9:04 am
Статистика
Имаме 149 регистрирани потребителиНай-новият потребител е Ема Хънт
Нашите потребители са написали 7309 мнения in 364 subjects
Любим филм ?
+3
Alex Stewart
Карина Деймос
Alex McNamara
7 posters
Wien :: Всичко останало. :: Говорилня :: Кино
Страница 1 от 1
Re: Любим филм ?
Боже, има толкова много филми, които наистина са ми въздействали. "Тетрадката", "С дъх на канела", "Последната песен"... не знам как, но всички филми по книгите на Никалъс Спаркс са невероятни. Обожавам ги. Също така и "Изкуствен интелект", "Титаник" (класика!) и всички филми, които ме карат да плача.
Комедиите са много. "Лесна, А?", "Последният ергенски запой" (чакам двойката да излезе с хубаво качество, ийййп!), "Карибски пирати" всички части, но все още не съм гледала четвъртата и много много други...
Комедиите са много. "Лесна, А?", "Последният ергенски запой" (чакам двойката да излезе с хубаво качество, ийййп!), "Карибски пирати" всички части, но все още не съм гледала четвъртата и много много други...
Любимия ми филм е The Proposal.Но иначе има някой филми които ви ги препоръчвам:
-Dear John ( С дъх на канела)
-Just go with it - жестока комедия !
-Dear John ( С дъх на канела)
-Just go with it - жестока комедия !
Alex Stewart- Posts : 133
Любими.. ох.. много са..
Транспортьора, Крабиски пирати, Бързи и яростни, С мръсна газ.. просто... недостатъчно луди филми с коли <3
Транспортьора, Крабиски пирати, Бързи и яростни, С мръсна газ.. просто... недостатъчно луди филми с коли <3
Ромън Пиърс- Posts : 413
нНека споделя и аз малко...
Обожавам "Карибски пирати", умирам си по Джони Деп...то май си личи:D
харесвам също така "Мълчанието на агнетата" и продължението му-"Ханибал"
наскоро гледах и "В като вендета", не знам какво му беше толквоа интересното, но ми хареса.Също така първите две части на "Убийствен пъзел"("Saw"), след втората всичко става много безсмислено.Убийсвата си губят чара и..абе мога много да говоря против продължението на този филм.и все пак, първата част ме накара да искам още, но продължението ме отказа:D
много харесвам и биографичния филм на Еминем, май беше "осмата миля" или нещо подобно...А и този за дон Колов, май се казваше "Цяря на кеча", но също не съм сигурна:d
и амй е това, ама ако се сетя за нещо друго ще дотърча да ви осведомя:D
Обожавам "Карибски пирати", умирам си по Джони Деп...то май си личи:D
харесвам също така "Мълчанието на агнетата" и продължението му-"Ханибал"
наскоро гледах и "В като вендета", не знам какво му беше толквоа интересното, но ми хареса.Също така първите две части на "Убийствен пъзел"("Saw"), след втората всичко става много безсмислено.Убийсвата си губят чара и..абе мога много да говоря против продължението на този филм.и все пак, първата част ме накара да искам още, но продължението ме отказа:D
много харесвам и биографичния филм на Еминем, май беше "осмата миля" или нещо подобно...А и този за дон Колов, май се казваше "Цяря на кеча", но също не съм сигурна:d
и амй е това, ама ако се сетя за нещо друго ще дотърча да ви осведомя:D
Джейсън- Posts : 164
Аз ще бъда кратък... Филмът, който най-много ми е харесал и съм изпитал всевъзможни чувства, които те завъртат във вихрушка и накрая не знаеш какво да чувстваш, е "Into the wild". Лично за мен е най-добрият филм правен някога. :bounce:
Джоузеф Шулц- Posts : 88
Мълчанието на агнетата и Хенибъл
Forevah !
Forevah !
Hannibal the cannibal !
Alex McNamara- .-.
Любим филм... те са НАИСТИНА много и са според настроението ми,... но сега се сещам за поредицата "The Crow". Велики филми и винаги плача на тях. Обичам ужаси и хоръри като "Saw". Комедиите са нещо жадувано през повечето време. "American Pie" (всичките части) ^^
Wien :: Всичко останало. :: Говорилня :: Кино
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Яну 06, 2013 6:16 pm by Дейвид Гордън
» Изоставеният цех
Чет Дек 15, 2011 7:08 pm by Ник Даркъс
» Анита Блейк
Пон Дек 12, 2011 8:41 pm by Касиди Андрюс
» Промяна на лик
Нед Дек 11, 2011 7:52 pm by Freaky
» Спам Без Срам Vol. 2